TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsEerste PloegNieuwsNieuws

Communiqué: Tempo Overijse en Johan Lauryssen stoppen samenwerking

We brengen jullie op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling binnen onze club, Tempo Overijse. Na zorgvuldige overweging en in wederzijds overleg hebben we besloten om de samenwerking met onze gewaardeerde trainer Johan Lauryssen te beëindigen.
Deze beslissing komt na een periode van intense reflectie, waarin zowel de clubleiding als de trainer openlijk hebben gesproken over de toekomst en de strategische koers die we als club willen volgen. We willen benadrukken dat dit besluit niet lichtvaardig is genomen, vooral gezien de onschatbare bijdrage van de trainer en zijn staf aan de recente promotie van Tempo Overijse naar 2de Nationale Amateur.
Wij zijn Johan Lauryssen erkentelijk voor zijn inzet, toewijding en de successen die we samen hebben behaald. Zijn rol in het bereiken van onze sportieve doelstellingen is van onschatbare waarde geweest. Desalniettemin geloven we dat het in het belang van zowel de club als Johan is om nu nieuwe wegen in te slaan.
Als club blijven we vastbesloten om onze ambities na te streven en te bouwen aan een solide toekomst.
De zoektocht naar een nieuwe trainer is reeds gestart, en we vertrouwen erop dat deze verandering een positieve impuls aan de spelersgroep zal geven en het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Tempo Overijse.