TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuws

Richtlijnen Supporters voor wedstrijd RC Mechelen – TEMPO Overijse

Komende woensdag 30 augustus 2023 speelt onze eerste ploeg voor de eerste competitiewedstrijd op het veld van RC Mechelen.
Deze wedstrijd zal op de site van het OVK-stadion plaatsvinden. Er zal voor deze wedstrijd een supporter scheiding plaatsvinden.

Hieronder de richtlijnen waar eenieder zich strikt aan zal moeten houden:

  • Supporters van TEMPO Overijse zullen hun auto moeten parkeren op Aldi parking in de Elektriciteitstraat.
  • Supporters van TEMPO Overijse zullen enkel toegang krijgen via ingang Schorsmolenstraat. Een ticket kost 10 euro en zal aan de loketten Schorsmolenstraat aan te kopen zijn.
  • In het bezoekersvak zal een tapkraam, en de nodige toiletten voorzien zijn. De tapkraam sluit 15min. voor einde van de officiële speeltijd van de wedstrijd.
  • Supportersvlaggen, trommels en andere muziekinstallaties zullen enkel toegestaan worden met goedkeuring van de veiligheidsverantwoordelijke van Racing Mechelen en moeten minstens 2 dagen voor aanvang van de wedstrijd aangevraagd worden. Zoniet zullen deze niet toegelaten worden op de site.
  • Tiffo’s en muziekboxen (trommels, luchthoorns) zijn niet toegestaan. 

Er rijdt ook een supportersbus naar RC Mechelen. Wie dus zonder stress en met veel ambiance de verplaatsing wil maken, kan een plaatsje op de bus reserveren bij Tom Hanssens: 0470/24.44.74

We wensen iedereen een sportief verloop van de wedstrijd op en naast het veld !