TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiToernooien

Buitenlandse toppers weer op weg naar 22ste editie van het Duiveltjestoernooi

Binnen iets minder dan 4 weken zal het Begijnhofstadion van Tempo Overijse weer omgedoopt worden tot het walhalla van het jeugdvoetbal in de leeftijdscategorie U8 en U9. Tijdens het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023 zal de 22ste editie van het DOLCE Internationaal Duiveltjestoernooi plaatsvinden.

Vanuit het organisatiecomité wordt reeds ijverig gewerkt aan de de voorbereidingen van de 22ste editie en als algemeen verantwoordelijke licht Eric Vanderhoeven al een tipje van de sluier op. “Aan het wedstrijd format van het Duiveltjestoernooi zal er in vergelijking met de voorgaande jaren niets wijzigen. Er is een voorronde op zaterdag bij de categorie U8 en U9. We hebben vanuit de organisatie diverse binnen- en buitenlandse clubs aangeschreven die ooit het Duiveltjestoernooi hebben gewonnen en hen gevraagd om de 22ste terug op hun toernooikalender te plaatsen. De reacties bleven niet zonder gevolg want we ontvingen de bevestiging dat het Duitse Borussia Dortmund weer afzakt naar de Druivenstreek. We zijn ook tevreden de terugkeer te noteren van de U8 winnaars van de vorige editie in 2022 met Feyenoord Rotterdam. Ook alle Belgische eliteclubs hebben hun deelname reeds bevestigd zoals Anderlecht, Antwerp, Gent, Genk en de beide Brugse clubs. De goede relaties met Ajax Amsterdam dat het toernooi ook al meermaals won, stuurt hun teams zowel voor de U8 en U9 competitie. Het Duitse Bayer 04 Leverkusen zal present tekenen, kortweg het deelnemersveld uit binnen- en buitenland oogt zowel bij U8 en U9 dan ook erg fraai.”

De laatste grote buitenlandse club die nog aan de U9 lijst werd toegevoegd is Paris Saint German (PSG)

Het is niet onbelangrijk te vermelden dat we de samenwerking met hoofdsponsor DOLCE Hotels & Resorts hebben verlengd voor de editie 2023

Zet nu reeds met de stip het weekend van 13 en 14 mei in uw agenda om de toekomstige talenten van kindsbeen af te ontdekken.

Het speelschema en alle informatie over het toernooi is terug te vinden op onze toernooiwebsite: http://duiveltjestoernooi.tempo-overijse.be