TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Wedstrijdverslagen

TEMPO wint met kleinste verschil

Eén doelpunt van Joren Dehond was voldoende om de drie punten tegen Avanti Stekene thuis te houden. Een vruchtbaar weeken, bleek zondagavond. Concurrent en dichtste achtervolger Appelterre verloor op eigen veld met 1-3 van Hamme. Overijse loopt zo 6 punten uit.

De cijfers die onze eerste ploeg na nieuwjaar kan voorleggen zijn indrukwekkend. Elke wedstrijd tegen een top5 ploeg werd gewonnen. Sinds de 0 op 6 net voor de winterstop heeft Overijse nog geen enkele wedstrijd verloren. We scoorden 15 doelpunten en slikten er “maar” 3.

De weg is nog lang. Er wachten ons nog 6 finales en dus kunnen er nog veel punten gewonnen of verloren worden. Er zullen geen gemakkelijke wedstrijden meer zijn. Komende zaterdag trekken we naar Wervik, de enige ploeg die tot nu toe punten is komen afsnoepen in onze eigen stadion. Daar hebben we dus nog iets recht te zetten !