TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuwsNieuws

TEMPO naar vierde ronde tegen RFC Luik

Onze eerste ploeg heeft zijn droomaffiche tegen RFC Luik beet. TEMPO won afgelopen zondag bij Deerlijk met 0-2 en mag zich nu dus opmaken voor een confrontatie tegen eerste amateurclub RFC Luik. Overijse had voor de 4de ronde een thuiswedstrijd geloot, maar omwille van de Druivenfeesten is een risicowedstrijd tegen de Luikenaars komend weekend niet mogelijk in Overijse.

We trekken dus naar het Stade de Rocourt op zaterdag 20 augustus. De aftrap is om 19 uur.

Supporters van TEMPO Overijse kunnen de wedstrijd bijwonen aan 10 EURO. Alle TEMPO-supporters dienen wel de wedstrijd te volgen vanuit het bezoekersvak. Er is parking voorzien voor zij die met de wagen naar Rocourt afzakken.