TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuws

Eerste ploeg wint streekderby

Onze eerste ploeg won woensdagavond de streekderby tegen ERC Hoeilaart met 4-2. Onze kapitein Dimitri Delorge zette al na 2 minuten de 1-0 op het bord. TEMPO kreeg nog een paar kansjes, maar geleidelijk nam een vinnig Hoeilaart het heft in handen. De bezoekers brachten nog voor het halfuur de bordjes in evenwicht. Voor de rust kon Hoeilaart met een strafschop zelfs op voorsprong komen.
Veel wissels bij de rust en Overijse probeerde orde op zaken te stellen. Joren Dehond en 2x Ignazio Cocchiere zorgden uiteindelijk voor de 4-2 winst. Zondag wacht al meteen de eerste wedstrijd met inzet. Dan is er de bekerwedstrijd tegen FC Schaerbeek om 16 uur in het Begijnhofstadion.

Voor de derby tegen ERC Hoeilaart werd onze kapitein door het bestuur van TEMPO Overijse nog in de bloemetjes/druiven gezet als de beste Druivenstreekspeler van het afgelopen seizoen.