TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsEerste PloegNieuwsNieuws

Dimitri Delorge is Druivenstreekspeler van het jaar !

Onze kapitein Dimitri Delorge werd zaterdagavond verkozen tot beste speler van de Druivenstreek. Dimitri speelde een heel sterk seizoen en scoorde maar liefst 9 doelpunten in de reguliere competitie. Naar eigen zeggen zijn meest productieve seizoen ooit.
De Druivenstreekspeler van het jaar is een verkiezing georganiseerd door VOK Jezus-Eik met de steun van De Serrist en de Drukkerij van Hoeilaart. Enkel spelers die woonachtig zijn in de Druivenstreek en bij een ploeg uit de Druivenstreek spelen komen in aanmerking voor deze prijs.
Het zijn alle kapiteins van de streekploegen, trainers, voorzitters, burgemeesters en schepenen van sport en streekjournalisten die stemrecht hebben. Een mooie erkenning dus voor het knappe seizoen van onze kapitein!
Vanwege de hele TEMPO-familie een dikke proficiat !