TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiEvenementenJeugdNieuwsToernooien

14 en 15 mei: Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi 

De voetbalpret houdt niet op in mei! We zijn blij dat we na 2 jaar onderbreking omwille van corona opnieuw het Dolce TEMPO Overijse Internationaal Duiveltjestoernooi kunnen organiseren.

Naar goede gewoonte wordt op zaterdag 14 mei een voorronde gespeeld met Belgische regionale en provinciale teams.  Tijdens de voorronde zijn er wildcards te winnen voor het hoofdtoernooi.  Het hoofdtoernooi vindt plaats op 15 mei en presenteert het kruim van de Belgische elite samen met een aantal internationale topploegen.  Ondermeer Ajax Amsterdam, LOSC Lille, Bayer 04 Leverkusen, Feyenoord Rotterdam, 1. FC Köln, Borussia Mönchengladbach, vFl Bochum en FC Utrecht tekenen present.  Van Belgische zijde verwelkomen we ondermeer Club Brugge, RSC Anderlecht, Standard, KRC Genk, KAA Gent, Union, Antwerp, OHL,…
Nieuw dit jaar is ook de U13 TEMPO Overijse Girls Cup die op zaterdagmiddag wordt georganiseerd.

Zoals steeds vindt het Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi plaats op de site van het Begijnhofstadion.  Catering tijdens het toernooi is voorzien.
Het hele wedstrijdschema en verdere praktische info vindt u op duiveltjestoernooi.tempo-overijse.be

Ook dit jaar mag het toernooi rekenen op de steun van hoofdsponsor Dolce Hotels&Resorts La Hulpe.  Onze welgemeende dank hiervoor!

We zijn trots dat ook Sport Vlaanderen ons toernooi opnieuw ondersteund als “Sportevenement met een bovenlokale uitstraling en een competitief karakter”.  Kom zeker eens langs en maak kennis met vele jonge voetbaltalenten.

Om een toernooi van deze omvang te organiseren kunnen we rekenen op een groot aantal vrijwilligers die wij van harte bedanken.  Maar helpende handen kunnen we steeds gebruiken.  Indien u ook graag een handje toesteekt op één van de toernooidagen, aarzel dan niet om ons te contacteren: jeugdceladmin@tempo-overijse.be 

Wij garanderen u een fijne dag in het hart van onze club!

Extra info:

Ingangsprijs: zaterdag = 5 euro ; zondag = 8 euro

#WIJzijnTEMPO
#sportersbelevenmeer