TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

JeugdNieuws

U13IP speelt finale WM Youth Cup Gold

Onze U13IP van trainers Gzim Beciri en Bart Coppens heeft zich geplaatst voor de finale van de WM Youth Cup Gold. De ploeg haalde het in de halve finale ten koste van Londerzeel.

De WM Youth Cup Gold is een toernooi dat gedurende het hele seizoen georganiseerd wordt tussen IP- en Eliteclubs. In het begin van het seizoen werden poulewedstrijden afgewerkt per regio, waarvan de beste ploegen van elke poule naar de knock-outfase  mochten. Onze U13IP werden in hun poule eindwinnaar met een 9 op 9. Ook in de knock-outfase wonnen ze alle wedstrijden en stoten ze dus zo door naar de finale.

De regio finale wordt afgewerkt met een heen- en terugwedstrijd. Op woensdag 30 maart speelt de ploeg de heenwedstrijd op Hagaard tegen Lyra-Lierse. De terugwedstrijd staat twee weken later gepland op woensdag 13 april.

Onze U13Ip zitten ook bij de beste 8 IP ploegen van België en zijn zo ook al zeker van een plaats op het nationale hoofdtoernooi.

We nodigen iedereen uit op woensdag 30 maart om de ploeg te komen aanmoedigen !

Alvast een dikke proficiat aan de spelers en coaches.