TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsEerste PloegNieuwsNieuws

Al 13 spelers verlengden hun verblijf bij TEMPO Overijse

De afgelopen weken heeft de sportieve cel van onze eerste ploeg hard gewerkt aan de samenstelling van de ploeg voor volgend seizoen. Terwijl TEMPO nog volop in de running is voor een plaats in de eindronde, konden wij eerder al melden dat onze trainersstaf de komende twee seizoenen aan boord blijft. De club kiest hiermee voor continuïteit en is dan ook blij te melden dat al 13 spelers uit onze A-kern voor een verlengd verblijf kiezen bij TEMPO Overijse.

Deze 13 spelers ook volgend seizoen in het Begijnhofstadion: Yanni De Vriendt, Diego Barreiro Arca, Bastien Focant, Tristan Van Den Driessche, Ryan De Neef, Brend Verlinden, Giovan Ziwa, Dimitri Delorge, Yan De Mayer, Nicolas Verdoodt, Tom Van Dyck, Kevin De Jonge, Joren Dehond.

Hierbij stopt het echter niet. De gesprekken gaan verder en wij hopen de komende dagen nog andere spelers te kunnen aankondigen. Hou onze website en sociale media dus zeker in de gaten.