TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiJeugdNieuwsToernooien

Ook editie 2021 van Duiveltjestoernooi gaat niet door. Nieuwe datum bekend voor 2022

Het is met zeer veel spijt dat het bestuur van TEMPO Overijse en het organisatiecomité van het DOLCE Internationaal Duiveltjestoernooi voor spelers U8 én U9 heeft beslist tot het afgelasten van de editie 2021 die gepland stond voor het weekend van 15 en 16 mei eerstkomend.

Deze beslissing is voor het tweede opeenvolgende jaar het gevolg van de actuele omstandigheden én de Corona crisis waardoor we de gezondheid van de deelnemende spelertjes, begeleidende staf en de vele binnen- en buitenlandse supporters niet in gevaar willen brengen.

Als algemeen toernooiverantwoordelijke deelt Eric Vanderhoeven het volgende mee: “We hadden er na het gedwongen annuleren in mei vorig jaar op gerekend om dit jaar, in 2021 dan ook de 21ste editie van het Duiveltjestoernooi te kunnen organiseren, maar de aanslepende Corona pandemie doet ons unaniem besluiten om het af te gelasten. We weten dat vele jongeren van alle ingeschreven clubs, zowel in de voorronde als in het hoofdtoernooi met de diverse eliteclubs, elk jaar uitkijken naar deze sportieve ontmoeting, maar het gezond verstand moet zegevieren.”

“Het is sowieso ook een inkomstenderving voor de werking van de ganse club maar we verliezen er de moed niet bij. We hebben daarom ook al de nieuwe datum vastgeprikt op de kalender van 2022. We hopen ook dan weer op iedereen te mogen rekenen om er samen met de deelnemende clubs, de jonge spelertjes, hun trainers én onze loyale sponsors een top editie van te maken. Vink dan ook nu al het weekend van 14 en 15 mei 2022 in uw agenda aan voor de volgende editie van het Duiveltjestoernooi voor spelers in U8 én U9 !”