TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Coach Johan Lauryssen geeft aanwijzingen (Foto: TEMPO Overijse)
Eerste PloegNieuws

Eerste ploeg gestart met voorbereiding

Maandagavond 20 juli is onze eerste ploeg gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na maanden zonder voetbal was onze coach Johan Lauryssen opgelucht dat er eindelijk opnieuw samen getraind kon worden. Ook de spelers, waaronder vele nieuwkomers, waren blij opnieuw in groep met bal te kunnen trainen.

Alle spelers tekenden present

Iedereen tekende present voor de eerste training. Dat de spelers tijdens de afgelopen maanden niet hebben stilgezeten was wel duidelijk. Van conditionele achterstand is geen sprake. Belangrijk onderdeel van de eerste trainingsdagen is wel het terugvinden van het balgevoel. Ook op tactisch vlak zal er heel wat getraind worden.

Komend weekend houdt de eerste ploeg een “Stage in eigen kot”. De jaarlijkse stage om ondermeer het groepsgevoel te versterken zal immers doorgaan in het Begijnhofstadion. Op zaterdag is er ondermeer een teambuilding activiteit met de afvaart van de Dijle. Volgende week dinsdag is er dan de eerste oefenwedstrijd tegen KFC Herent.