TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiToernooien

Regi Blinker: “Het Duiveltjestoernooi is één van de meest prestigieuze jeugdtoernooien”

Op dit moment had Tempo Overijse heel graag de laatste planning en nieuwtjes van de 21ste editie van het DOLCE Internationaal Duiveltjestoernooi, gepland voor aanstaande weekend 16 en 17 mei, kenbaar gemaakt. Maar het toernooi werd vanzelfsprekend geannuleerd. Ons land en de buurlanden van waaruit er ook diverse buitenlandse jongeren teams van de elite clubs zouden deelnemen, wordt getroffen door de crisis.
Eric Vanderhoeven

Als toernooiverantwoordelijke is Eric Vanderhoeven samen met het organisatiecomité niet bij de pakken blijven zitten: “Het niet laten doorgaan zorgt natuurlijk wel voor een financiële aderlating voor de club maar dat weegt niet op tegen hetgeen onze bevolking heden ten dage overkomt. Natuurlijk is het sportieve hoogtepunt waar vele spelers van de clubs in regionaal, nationaal en internationaal opzicht naar uitkeken, nu weggevallen. Niet in het minst voor de eigen spelers van Tempo maar ook de andere jongeren uit de Druivenstreek die hieraan zouden deelnemen. We hebben ondertussen wel de nieuwe data voor volgend jaar reeds vastgelegd tijdens het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 mei volgens de gangbare formule. Een voorronde onder 24 clubs in de categorie U8 en U9 op zaterdag en op zondag het elitetoernooi met de elite clubs uit binnen- en buitenland. We willen ook onze trouwe sponsors bedanken die hun steun verlenen aan deze jaarlijkse happening. We hopen ook dat we weer op hen mogen rekenen tijdens het weekend van 15 en 16 mei 2021.”

Regi in gesprek met voorzitter Roger Vercarre en Daniel De Kock.

Eén van deze sponsors is het Nederlandse uitgeversbedrijf van voormalig Nederlands internationaal Regi Blinker, die onder meer furore maakte bij Feyenoord en het Schotse Celtic Glasgow. Met het magazine Life After Football dat ze uitgeven was Regi aan boord gestapt bij de vorige editie: “Ik was zelf in 2015 aanwezig op het pers-event voor de aankondiging van het toernooi en ben het vanop afstand blijven volgen. Het Duiveltjestoernooi is één van de meest prestigieuze jeugdtoernooien die er bestaan en met een club als Tempo Overijse als gastheer weet ik dat de buitenlandse clubs graag hun getalenteerde jongeren onder de 8 en 9 jaar graag laten afzakken naar Overijse. Daarom dat we als sponsor graag ondersteuning bieden. Vorig jaar, tijdens de 20ste feesteditie lanceerden we ook de Life After Football trofee voor de beste keeper van het toernooi. Dit zouden we ook nu hebben ondersteund, maar voor de volgende uitreiking en verkiezing zullen we tot in mei 2021 moeten wachten. Maar Tempo Overijse mag verder op onze ondersteuning als sponsor rekenen.”

Wie trouwens kennis wil maken met het voetbalmagazine dat de firma van Regi Blinker uitbrengt, kan vrijblijvend een kennismakingsexemplaar thuis ontvangen. De eerste 20 personen die hiervoor een mail sturen naar eric.vanderhoeven@tempo-overijse.be krijgen deze kortelings in de bus.
Met de groeten van Tempo Overijse en De Serrist!