TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsEerste PloegNieuwsNieuws

Tempo Overijse verbouwereerd over vertrek broers Ndione

Met grote verbazing heeft onze club vastgesteld dat de broers Samba en Sidya Ndione zich, ondanks een bindend contract, hebben uitgeschreven bij Tempo Overijse. De broers hebben bij monde van hun vader laten weten op zoek te zullen gaan naar een andere club.

Noch het clubbestuur, noch de sportieve staf werd hiervan vooraf in kennis gesteld.  Tempo Overijse is dan ook totaal verbouwereerd over deze gang van zaken.

Het bestuur heeft bij het samenstellen van de ploeg voor volgend seizoen het vertrouwen gegeven aan haar eigen jeugdspelers en in het bijzonder aan Samba en Sidya. De club wou hen de kans geven zich verder te ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Wij vinden het dan ook bijzonder betreurenswaardig dat dit vertrouwen hiermee geschonden is.

Tempo Overijse zal zich in deze van verdere commentaar onthouden.

Het Clubbestuur TEMPO Overijse