TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuws

Jonathan Lusadusu kiest voor Tempo Overijse

Tempo Overijse kondigt met genoegen de komst aan van middenvelder Jonathan Lusadusu die vanaf het komende seizoen aan de slag gaat in het Begijnhofstadion.

Lusadusu, die in augustus 29 jaar wordt, heeft er al een aardig sportief parkoers opzitten en komt als een ervaren defensieve middenvelder de rood-witte rangen versterken. De voorbije 2 seizoenen kwam hij uit bij KVK Tienen. Voordien was Lusadusu actief bij KSK Kampenhout en FC Brussels. Ondermeer bij Club Brugge genoot hij zijn jeugdopleiding.

Zelf is Jonathan ook erg opgetogen met de komst naar Overijse. “Ik kijk echt uit naar de nieuwe sportieve uitdaging die me in Overijse wacht. Ik voel aan de diverse constructieve gesprekken die we met het bestuur en de sportieve staf hebben gevoerd, dat men aan een nieuw project wil beginnen. Het is met volle overtuiging dat ik aan dit nieuwe hoofdstuk wil meewerken. Het plezier in het voetbal is er bij mij beslist en de drang om er met de nieuwe ploegmaats vol voor te gaan is een challenge die ik meer dan ooit wil aangaan,” besluit Lusadusu.

(Foto: FB KVK Tienen / Gaston Peeters)