TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuws

Eerste nieuwkomers: Azzedine Zaidi en Robbe Vandervondelen

Onze nieuwe sportieve cel heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en al de nodige inkomende transfers gedaan. Na de aankondiging van een aantal blijvers, kunnen wij in de loop van de komende dagen al een deel van onze nieuwkomers voorstellen.

De eerste nieuwkomer is de 23-jarige aanvaller Azzedine Zaidi (foto boven), die momenteel aan het werk is bij reeksgenoot Olsa Brakel. Azzedine genoot zijn jeugdopleiding bij Zulte Waregem en OHL en voetbalde ondermeer ook bij FC Dender en ASV Geel.

De tweede nieuwkomer is ook 23 jaar en verdediger. Het gaat om Robbe Vandervondelen, momenteel aan de slag bij Grimbergen. Robbe was jeugdspeler bij Club Brugge en KSK Lierse. Vooraleer hij naar Grimbergen trok was hij speler bij KOVC Sterrebeek en KFC Diest.

Hou de komende dagen zeker onze website in het oog, want dan stellen we nog meer nieuwkomers aan u voor.