TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegInterviews

Bahnou Diarra: “Zege die de ploeg nodig had”

Bahnou Diarra zag zijn goede wedstrijd beloond met twee knappe doelpunten. Onze middenvelder was achteraf opgetogen met de zege en de drie punten.

“Deze ruime zege doet wel deugd. Het eerste half uur misten we wel nog heel wat kansen en daarvan mogen er toch wel een paar sneller ingaan. Er was wel wat de vrees dat we dan het deksel op de neus zouden krijgen, maar we zijn rustig gebleven en ons werk als ploeg blijven doen. Het vertrouwen was zeer groot dat we vandaag de klus konden klaren. Eens dat eerste doelpunt viel waren we dan ook meteen vertrokken. Snel daarna scoorde ik zelf de 2-0 en toen Bornem dan met 10 viel zijn we ook gewoon doorgegaan en hebben we de wedstrijd vrij snel beslist. Dat ik zelf tweemaal scoor is wel een uitzondering. Dat moet al een tiental jaar geleden zijn”, lacht Bahnou.

“Dit is misschien wel de zege die we als ploeg nodig hadden. Het vertrouwen was er, alleen het resultaat was er nog niet. We trekken nu met een goed gevoel naar de leider Wetteren volgende week. Vanaf maandag gaat de focus volledig naar die wedstrijd en zullen we weer keihard werken om ook daar proberen een goed resultaat te pakken.”