TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegJeugdNieuws

Jeugdspelers leven zich uit op eerste TEMPO-Dag

Afgelopen zaterdag organiseerden de spelers en staf van de eerste ploeg de allereerste TEMPO-Dag. Onze jeugdspelers en hun ouders werden uitgenodigd om kennis te maken met de eerste ploeg. Ook voor nieuwe jeugdspelers was het een interessante namiddag ploeggenoten en de club te leren kennen. Er werd een champions league toernooi georganiseerd met gemengde ploegen. Elke ploeg bestond uit spelers van de onder-, midden- en bovenbouw. Uiteindelijk was het na een spannende finale dat het team van Amin Kabir het haalde van het team van Hakim Borahsasar.

De spelers en staf van de eerste ploeg waren alvast zeer tevreden en willen iedereen bedanken voor hun deelname en aanwezigheid. Ook de komende maanden zullen zij de banden met de jeugdploegen verder aanhalen door middel van een peterschap.

[srizonfbalbum id=24]