TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Nieuws

Damesploeg PAOK Saloniki traint in Begijnhofstadion

De damesploeg van RSC Anderlecht speelt ook dit jaar het kwalificatietoernooi voor de Champions League bij de dames. Deze kwalificatieronde vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus. Tegenstanders in de poule van Anderlecht zijn het Noorse LSK Kvinner FK, PAOK Saloniki uit Griekenland en Linfield Ladies uit Noord-Ierland. De teams logeren in Dolce hotel in Terhulpen. PAOK Saloniki traint tussendoor zelfs een paar keer in Overijse, in ons Begijnhofstadion. Iedereen is welkom.

Data: donderdag 8 augustus, vrijdag 9 augustus en maandag 12 augustus telkens van 17:00 u tot 18:00 u.

Voor meer informatie over dit kwalificatie toernooi : https://www.rsca.be/nl/uwcl