TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsNieuws

Roger Van Reusel overleden

Tempo Overijse is een legendarisch icoon kwijt. Roger Van Reusel is dinsdagochtend op 84-jarige leeftijd overleden. Roger was jarenlang niet alleen drankleverancier van dienst, maar vooral was hij bekend als bestuurder van KFC Overijse. Hij was ook een vurig voorstander van de fusie. Na de samensmelting was Roger jarenlang de vaste begeleider van de scheidsrechters. Op latere leeftijd bleef Roger een trouwe supporter en lid van de algemene vergadering. Hij was trouwens nog de eregast tijdens de laatste wedstrijd van het vorige seizoen. Roger verbleef al een tijdje in het woonzorgcentrum Mariëndal in Overijse waar hij dinsdagochtend is overleden. De club wil haar oprechte medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Roger.