TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegInterviews

Fatih Calgan: “Focus blijft op competitie liggen”

Fatih scoorde zondag zijn vierde doelpunt in twee wedstrijden voor Overijse en daar is onze nieuwe nummer 10 zeer blij om. “Ik kan bij Overijse op mijn plaats spelen en kan zo laten zien dat ik vlot kan scoren. Zolang de coach in mij geloofd, kan ik mijn best doen.”

“We hebben al twee weken hard gewerkt en staan fysiek toch al redelijk in orde. Maar ik voel dat het toch nog beter kan zijn. De stage was redelijk zwaar en dat voelen we toch nog in de benen. Maar als we zo blijven verder doen, dan denk ik wel dat we tot in het slot van de competitie nog sterk zullen staan, dankzij onze goede fysiek.”

“Het is zeker plezant dat we ons vandaag plaatsen voor de tweede ronde. Het was geen gemakkelijke opdracht tegen een ploeg die vooral enkel aan verdedigen dacht. De enige opdracht die we vandaag hadden was winnen. We hebben onze taken goed uitgevoerd en dan ook verdiend gewonnen.”

“Toch blijft onze focus op de start van de competitie liggen. De oefenwedstrijden zijn er om te oefenen, om bij te leren en om een sterk collectief te vormen tegen september. Woensdag spelen we thuis tegen Huldenberg. We gaan niets forceren maar vooral bijleren. Dat moet ook het doel zijn van die partij. Wat er dan in La Louvière gebeurt zien we dan wel.”