TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegInterviews

Borahsasar: “Dit is het Tempo dat we willen zien”

Tempo Overijse liet op Diegem zien dat het nog niet dood en begraven is en alles nog in eigen handen heeft om het behoud in de tweede amateurklasse A af te dwingen.

“We zijn al weken hard aan het werken, maar kenden ook heel vaak tegenslag”, begint Hakim Borahsasar zijn verhaal. “Diegem kreeg een strafschop die wij vorige week niet hebben gekregen. Daardoor kwamen we op achterstand en zaten we alweer met

een verliesbeurt in ons hoofd. We hebben samen de rug gerecht en ons opnieuw in de wedstrijd geknokt. Dit was het Tempo dat we willen zien.””Deze overwinning doet toch enorm deugd. We waren zeer efficiënt en ik ben dan ook blij dat we eindelijk nog eens konden winnen. Ik scoor ook opnieuw en dat was al een tijdje geleden. Het hadden er ook twee kunnen zijn, want eigenlijk had ik bij die strafschopfase ook moeten scoren. Dat gebeurde niet, maar gelukkig viel het doelpunt even later dan toch. Er zijn nu nog vijf wedstrijden, waarvan vier tegen rechtstreekse concurrenten. Zaterdag winnen tegen Brakel zou ons opnieuw een stuk vooruit helpen.”