TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiToernooien

Roberto Martinez topt affiche feestelijke sportavond Tempo Overijse

Het vermaarde Internationaal Duiveltjestoernooi van Tempo Overijse is dit jaar aan zijn 20e editie toe.  Tijdens het weekend van 11 en 12 mei zullen een aantal sterren van de toekomst hun voetbaltalenten tonen in het Begijnhofstadion in Overijse.  Opnieuw tekent de nationale elite present en zijn ook weer buitenlandse topploegen zoals  Ajax, Lille, Schalke 04, Bayer Leverkusen en Celtic Glasgow aanwezig.

Om deze feesteditie een bijzondere luister bij te zetten, organiseert Tempo Overijse op donderdag 7 maart aanstaande in Dolce Hotels & Resorts La Hulpe een feestelijke avond rond jeugdsport in België.  Het belooft een uitermate boeiende avond te worden met een keur aan topsprekers.
Professor fiscaal recht Michel Maus  zal aan het woord komen rond het idee van extra ondersteuning van jeugdsport middels een systeem van tax shelter.
Atletiek topcoach Rudi Diels en Olympisch 4X100m kampioene Kim Gevaert zullen hun ervaringen en inzichten rond topsport delen.
De avond wordt afgesloten door niemand minder dan Roberto Martinez, coach van de Rode Duivels en onlangs nog verkozen tot coach van 2018.  Roberto Martinez zal zijn visie uiteenzetten rond jeugdopleiding en sportbeleving.
Als moderator tekent VRT-sportanker Aster Nzeyimana present.

De avond start om 19 uur waarbij de aanwezigen verwelkomd worden met een drankje en fingerfood.  Na afloop volgt nog een netwerkreceptie waarbij nagekaart kan worden met een verfrissend drankje.

Tickets voor dit evenement kunnen besteld worden via deze link