TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegWedstrijdverslagen

Tempo speelt gelijk in oefenpartij

Onze eerste ploeg heeft in de oefenpartij tegen de Oost-Vlaamse eersteprovincialer Ninove 1-1 gelijkgespeeld.

Doelman Gilles Belin was er als de kippen bij om Lepage van een snel openingsdoelpunt te houden. Aan de overkant kopte Borahsasar een vrije trap van Claes naar de verste hoek, Monné tikte nipt in hoekschop.

Overijse kreeg de bal achteraan niet weg, L’heureux profiteerde en scoorde met een knap schot de 0-1. Op het halfuur trof Jens Hevaert na een knappe individuele actie de paal.

Na de koffie heel wat wissels bij beide ploegen. Overijse gooide een paar jonge beloften in de ploeg. Belin moest een paar keer ingrijpen, maar nadien nam Overijse de overhand. Borahsasar rondde een knappe aanval af en tikte de voorzet van Claes simpel binnen. Tempo bleef dreigen, maar kreeg de winning goal niet meer tegen de netten.