TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Wedstrijdverslagen

Tempo ronde verder na 6-1 winst

dhh4 08 18TempoOverijseHechtel 0323

Hechtel was zaterdagavond drie maten te klein voor Tempo Overijse dat de Limburgers inblikte met 6-1. De bezoekers speelden nochtans een sterke partij. Op geen enkel ogenblik dacht Hechtel aan overdreven verdedigen of sluwe geniepige foutjes om de tegenstander af te stoppen. Geen nummertje à la wereldkampioen Frankrijk voor dit dappere Hechtel. De eerredder en enkele uitgebalanceerde kansen waren dan ook een verdiende verrijking voor het verliezende elftal.

dhh4 08 18TempoOverijseHechtel 0247Tempo Overijse wilde zelf geen risico’s nemen en startte de beide helften op een verschroeiende manier. Dat zorgde al na vijf minuten voor een geruststellende 2-0 voorsprong. Nieuwkomer Borahsasar voelt zich blijkbaar al kiplekker in het Begijnhofstadion en zorgde met een knappe stifter voor het vroege openingsdoelpunt. Even later knalde Vander Elst een vrije trap via een de rug van een tegenstander tegen de netten. De bal maakte een rare kapriool en gaf doelman Eyckens geen schijn van een. Na 20 minuten spelen was Borahsasar opnieuw aan het feest met de 3-0. Hechtel kon hier in het eerste halfuur weinig tegenover zetten. Elia Sander krulde een vrije trap wel rond de muur, maar doelman Belin had geen enkele moeite om de poging te neutraliseren.

Na de rust opende Overijse opnieuw met kanonvuur. Borahsasar ruimde meteen alles op en zette de 4-0 op het bord, meteen zijn derde van de avond. Deflem deed ook zijn duit in het zakje en tikte perfect binnen na een knappe rush van Claes. Toch kreeg Hechtel wat het verdiende. De Jonge profiteerde van een minder moment achterin bij Overijse en maakte er 5-1 van. De eerredder kwam er dus toch , maar het fatale schot was uiteindelijk van Ngangué die met een knap doelpunt zijn terugkeer bij Overijse in de verf zette.

Doelpunten: 3′ Borahsasar (1-0), 5′ Vander Elst (2-0), 20′ en 46′ Borahsasar (3-0 en 4-0), 57′ Deflem (5-0), 64′ De Jonge (5-1), 87′ Ngangué (6-1)