TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Kris Goris: “Fier op mijn spelers”

dhh10 03 18TempoOverijseThesSport 1193

“Echt jammer dat deze wedstrijd op zo een manier moest beslist worden”, sakkerde onze coach net na het fluitsignaal.

“Ik heb echt genoten van deze wedstrijd met twee ploegen die er echt wilden voor gaan. Maar voor het eerst heb ik ook medelijden met mijn jongens. We verdienden vandaag zeker niet om te verliezen. Een gelijkspel had volgens mij een correctere uitslag geweest. De doelmannen hebben ook een belangrijke rol gespeeld vandaag met een paar knappe reddingen want het had evengoed 2-2 kunnen zijn.”

“Met de niet gefloten strafschop voor ons in de eerste helft zou ik nog kunnen leven, maar er een onterechte tegenkrijgen in de allerlaatste minuut is echt zuur. Dat verdiende deze wedstrijd niet. Toch moeten we fier zijn op wat de ploeg de afgelopen weken en vandaag heeft laten zien. Hoe hard het verlies vandaag ook aankomt, dit zal wel niet blijven hangen. Volgend weekend wacht Spouwen al en daar willen we zeker punten pakken.”