TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Duiveltjestoernooi

19de editie Dolce internationaal Duiveltjestoernooi krijgt weer topaffiche

dhh7 05 17InternationaalDuiveltjesZondag 2296

Het organisatiecomité van het Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi heeft de afgelopen weken niet stil gezeten en is erin geslaagd om voor de 19e editie van ons vermaarde internationaal Duiveltjestoernooi weer een topaffiche samen te stellen.

Naast nagenoeg alle Belgische elite-ploegen (o.m. RSC Anderlecht, KRC Genk, Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Zulte-Waregem, KV  Oostende, R. Antwerp FC,…) mogen we weer een aantal Europese topploegen verwelkomen.  Voor het eerst komt het Franse FC Nantes (bekend voor zijn uitstekende jeugdopleiding – o.m. Sofiane Hanni genoot daar een deel van zijn opleiding) naar Overijse met hun U9 ploeg.  Verder keert na een afwezigheid van enkele jaren de Duitse topper Bayer 04 Leverkusen terug (zowel in U8 als U9).  Andere deelnemende ploegen zijn de Duitse ploegen 1.FC Köln (U8 en U9) en vfL Bochum (U9), de Franse teams van Lille OSC (U8 en U9), FC Paris (U8) en FC Metz (U8) , Premier League topper Tottenham Hotspur (U9) , de Nederlandse topteams Ajax Amsterdam (U8), Sparta Rotterdam (U8) en FC Utrecht (U9), en de Schotse klepper Celtic Glasgow (U9).  Per leeftijdscategorie wordt de tabel van het hoofdtoernooi verder aangevuld met 2 wildcards (te winnen tijdens de voorronde op 12 mei).

Binnenkort meer info over dit topevent.  Maar noteer alvast de data: 12 mei (voorronde met regionale en nationale ploegen) en 13 mei (hoofdtoernooi).

We zijn ook bijzonder verheugd dat de Vlaamse overheid dit jaar het toernooi heeft erkend en steunt.