TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Delogu: “Blij dat ik de ploeg heb kunnen helpen”

dhh27 01 18TempoOverijseKVKTienen 0806

Stefano Delogu was met zijn doelpunt in de slotminuut de absolute matchwinnaar in Cappellen. De aanvaller startte op de bank en viel pas een kwartier voor het einde in. “Het was een beetje frustrerend op de bank, maar je kan de coach natuurlijk geen ongelijk geven. Ik ben lang geblesseerd geweest en de ploeg doet het momenteel zeer goed. Dat ik scoor doet enorm veel deugd en de ontlading achteraf was dan ook wel intens. Ik ben blij dat ik de ploeg zo heb kunnen helpen.”

“De overwinning is verdiend vind ik. We kwamen vroeg op voorsprong en controleerde de wedstrijd in de eerste helft. Na de pauze kregen we het dan toch wat mooeilijk en viel de gelijkmaker toch. We hebben de kopjes dan echter niet laten hangen en konden in het slot toch nog het laken naar ons toe trekken. Met deze 15 op 15 kunnen we nu toch ook met vertrouwen leider Thes Sport bekampen in eigen huis. Daar kijken we nu met z’n allen toch naar uit”, zegt Delogu die nog nadenkt over zijn toekomst. “Ik voel me goed in Overijse en heb de afgelopen week een gesprek gehad met de voorzitter. Deze week zal ik de knoop doorhakken en beslissen waar mijn toekomst ligt.”