TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Kevin Spreutels: “Heb mijn kans gegrepen”

dhh2 12 17TempoOverijseHoogstraten 0752

Tempo Overijse knoopte zaterdagavond voor eigen publiek opnieuw aan met de zege. Sinds het aanstellen van coach Kris Goris de 4de overwinning op 8 wedstrijden en daarmee zet Overijse haar opmars verder. Spits Kevin Spreutels had een voet in de twee doelpunten en hoopt daarmee het vertrouwen van de coach te hebben teruggewonnen.

“Ik mag wel zeggen dat we vandaag de betere ploeg waren en verdiend gewonnen hebben”, zei Spreutels opgelucht. “Enkel de laatste 20 minuten hadden we het wat moeilijk doordat we te veel waren ingezakt. We hebben toen te weinig gevoetbald, maar we kwamen ook niet echt meer in gevaar. Maar goed, we hebben in de eerste helft wel mooie dingen laten zien en kregen toch wel wat kansen. Alleen jammer dat er maar eentje binnenging. Na mijn strafschopdoelpunt leek de wedstrijd gespeeld en kon Hoogstraten niet echt meer dreigend zijn.”

“Ik ben blij dat ik vandaag opnieuw aan de aftrap mocht verschijnen. Niemand start graag op de bank en dat was toch wel een beetje nagelbijten de laatste weken. Ik mag wel zeggen dat ik mijn kans gegrepen heb en hoop dan ook dat ik volgende week opnieuw mag starten.”

Tempo Overijse staat nu op een gedeelde plaats en wil graag nog wat opschuiven. “Met dat klassement zijn we niet echt bezig”, zegt Spreutels. “Maar het zou niet slecht zijn om nog wat puntjes te pakken zodat we rustig aan het tweede deel van de competitie kunnen beginnen.”