TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Wedstrijdverslagen

Boulatiour verlost Tempo Overijse

dhh12 08 17TempoVlijtingen 0722

Vlijtingen was duidelijk niet naar Overijse gekomen om zich te laten afslachten en trok een dubbele muur op. De eerste kans kwam er pas na een kwartier. Coquelle schoot een hoekschop hoog over. Even later kwam Tempo goed weg na een zeldzame counter. De Boodt kon maar net de doorgebroken Duijsens het scoren beletten. Overijse ging opzoek naar het openingsdoelpunt, maar het zat de aanvallers niet mee. Weynants, Spreutels en Delorge zagen hun pogingen de mist ingaan.

Hetzelfde spelbeeld na de rust met een dominante thuisploeg die met de kansen bleef morsen. 20 minuten voor tijd hield het Begijnhofstadion haar adem in. Bij een snelle uitbraak kon Morganti alleen op De Boodt afgaan. Zijn schot ging centimeters naast.

Toen iedereen zich opmaakte voor strafschoppen zorgde invaller Bilatiour toch voor de verlossing. Taelemans dribbelde op links voorbij 2 verdedigers en bediende de vrijstaande Boulatiour . De invaller twijfelde niet en schoot de bal door een zee van spelers tegen de netten.

Doelpunt: 87′ Boulatiour (1-0)

Overijse: De Boodt, J. Michiels, Taelemans, Vleminckx, Heyvaert, Delorge, Weynants (88′ D. Vanderelst), Hermans, Spreutels, Delogu (39′ Claes), Coquelle (80′ Bilatiour)

Vlijtingen: Marchandise, Neven (78′ L’Ortye), Boelen, Ampofo, Morganti, Tans, Rondags (86′ Sagang), Cosemans, Dijsens, Truscelli, Ieracitano (60′ Nijs)

Geel: Delogu, Neven, Cosemans, Boelen