TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Vander Elst maakt heroptreden tegen ex-club

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 317

Vanavond trekt onze eerste ploeg naar de buren van Diegem Sport voor een oefenwedstrijd. Een wedstrijd zonder belang als het ware, maar dat ligt voor onze Bjorn Vander Elst ietwat anders. Bjorn maakt er na 7 maanden inactiviteit immers zijn wederoptreden. “Het worden mijn eerste 45 minuten sinds ik in februari zwaar geblesseerd uitviel op Bocholt.

“Ik heb een moeilijke periode gekend, maar heb heel veel steun gehad van onze kiné Marius. Ik keer ook met een goed gevoel terug naar Diegem. Ik maakte er mijn debuut in de eerste ploeg en genoot er heel veel steun van de club. Ik ben echt blij dat Diegem toen in mij geloofde en ik toch wel een grote stap vooruit heb kunnen zetten.”
“Van mijn eerste speelminuten verwacht ik eigenlijk niet zoveel. Ik heb nog een achterstand die ik niet te overhaast wil wegwerken. Ik moet het balgevoel nog terugkrijgen en wil dat dus rustig terug opbouwen. Ik focus mij ook niet meteen op de competitiestart. Ik wil eerst goed herstellen en hopen dat ik niet herval in de blessure.”