TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Nieuws

TEMPO en TROS openen opnieuw POP UP BAR

Vrijdag 18 augustus is het eindelijk zover en geeft Overijse de aftrap van de Druivenfeesten 2017. ‘Klapte gai geire plat vloms?’ Dan kan je zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus naar jaarlijkse gewoonte zeker terecht in de pop up bar van Toneelgroep TROS en TEMPO Overijse voor heerlijke sangria, een cocktail of een fris getapt pintje.

Er zal ook een eetkraam aanwezig zijn om de hongerige te spijzen. Wie er de voorgaande jaren bij was, weet dat het tot in de late uurtjes ‘ambiance’ is bij “TEMPO TROS”!

Er zal uiteraard ook dit jaar muziek gespeeld of gedraaid worden in de pop up bar. Zaterdag vanaf 13u30 bijt Steam Factory de spits af. Steam Factory is een 5-koppige coverband uit Vlaams-Brabant die feestmuziek brengt van sixties tot hedendaags. Met hun krachtige songs, stomende medleys hebben ze een hitmachine in handen!

Zondagnamiddag zorgt Radio Ozon voor de nodige animatie. Radio Ozon is een beetje zoals Radio 2 of een andere radiozender die op locatie uitzendt, met dat verschil dat er bij de drie heren van Radio Ozon een echte hoek af is. Vermoedelijk zullen er de dag nadien een aantal mensen met hele kleine oogjes uit bed tuimelen, Radio Ozon inbegrepen! 

Wat?
Pop up bar van Toneelgroep TROS en TEMPO Overijse met drank en animatie

Wanneer?
– Zaterdag 19 augustus 2017, 09u00 – 01u00
– Zondag 20 augustus 2017, 09u00 – 02u00

Waar?
Stationsstraat, parking tegenover “Deluca”