TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Nieuws

Kleedkamers Begijnhofstadion gerenoveerd

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 003

Tijdens het tussenseizoen is hard gewerkt aan de accommodatie’s van het Begijnhofstadion. De  spelers van Tempo, de bezoekende ploeg, de scheidsrechters en de supporters zullen voortaan kunnen genieten van extra comfort.

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 011Werklui van de gemeente Overijse hebben in eigen beheer heel wat renovatiewerken uitgevoerd. Zo werden ondermeer de kleedkamers onder handen genomen. De kleedkamer voor de scheidsrechters werd opgefrist en nieuw sanitair werd geinstalleerd. Bovendien is er nu ook een aparte kleedkamer en douche voor eventuele vrouwelijke scheidsrechters.

De grootste vernieuwing werd uitgevoerd in de kleedkamer voor onze eerste ploeg. De was- en bergruimte werd vergroot en er is nu een grote aparte ruimte waar onze kinesist kan werken. De kleedkamer zelf is nu één ruimte waardoor wedstrijdbesprekingen vlotter kunnen verlopen. Ook de douches en WC werden vernieuwd. In de kleedkamers van de bezoekers werd nieuw sanitair geplaatst. Daarna zorgden vrijwilligers van onze club voor een nieuw laagje verf.

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 007Ook aan onze supportes werd gedacht met de aanleg van klinkers rond de chalet. Geen natte en vuile schoenen meer bij regenweer dus. Bovendien wer er nieuwe sanitair geplaatst in de WC ruimte onder de tribune.

Tot slot moet een vernieuwde geluidsinstallatie ervoor zorgen dat onze stadionomroeper nu overal duidelijk verstaanbaar is. 

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 009