TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Nieuws

Tempo Overijse strikt Kevin Spreutels

Kevin Spreutels kom naar Tempo

Onze club heeft nog een toptransfer gerealiseerd met het oog op volgend seizoen. Het trok spits Kevin Spreutels (30) aan die overkomt van reeksgenoot KFC Duffel. Kevin speelde de afgelopen 3,5 jaar bij Duffel en werd er in het seizoen 2015-2016 zelfs topschutter in de 4de klasse C. “Met Kevin erbij moeten we de ambitie durven hebben om naar boven te kijken”, zegt voorzitter Roger Vercarre.

Begin mei liet Kevin Spreutels weten dat hij toch niet bij Duffel zou blijven. “Men zou volgend seizoen een dag extra trainen, wat betekende 4 maal per week en dat zag ik eerlijk gezegd niet zitten”, zegt Kevin. “Vooral omdat ik ook nog in Neerijse woon en de verplaatsingen zouden te zwaar beginnen doorwegen. Dichter bij huis voetballen genoot dan ook mijn voorkeur. Mijn eerdere passage bij Overijse was niet echt succesvol, maar ik ben nog altijd ambitieus en wil in Overijse terug veel doelpunten maken.”

Kevin is een echte spits en scoorde de afgelopen seizoenen aan de lopende band. Voorzitter Vercarre ziet hem dan ook als een extra troef voor de ploeg. “We hebben met Benazzi al een goede spits, maar om ons te wapenen hadden we toch iets meer nodig qua kwantiteit. Toen we vernamen dat Kevin toch niet bij Duffel zou blijven, dachten we dat hij voor ons ongrijpbaar was. Maar na een goed gesprek zijn we toch tot een akkoord gekomen. We zijn dan ook verheugd dat we een topspits als Kevin hebben kunnen strikken.”