TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Inzameling kledij en droge voeding voor VZW Voedselhulp

De vzw Voedselhulp is al meer dan 15 jaar actief in Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren. Het doel van de VZW Voedselhulp Overijse is de verdoken armoede op te sporen en aan arme en noodlijdende personen (personen die op gelijk welke manier in financiële problemen gekomen zijn of zitten en zich niet kunnen voorzien in de basisbehoeften van het leven) materiële en immateriële hulp allerhande te verschaffen. Graag ondersteunen wij als club deze organisatie. Van 24 maart tot 30 april nodigen we jullie graag uit om oude kledij, toebehoren, speelgoed…, dat ergens ligt te verkommeren op jullie zolder en/of in jullie kelder binnen te brengen op het jeugdsecretariaat van de club. De verantwoordelijken van de vzw Voedselhulp zullen deze spullen daar komen ophalen.
Ook droge voeding (waarvan de datum natuurlijk nog niet voorbij is) zijn meer dan welkom.

Zaken die voor de meesten onder jullie alledaags en vanzelfsprekend lijken, zijn dit niet voor iedereen.