TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Transfertnieuws eerste ploeg: Nieuwkomer “Macky” en blijvers

37958eboigbeTempo Overijse heeft zich voor het volgend seizoen verzekert van de diensten van Osahon EBOIGBE, roepnaam “Macky”. Deze Nigeriaanse aanvaller heeft zijn jeugdopleiding vervolledigd bij het Engelse Blackburn Rovers. In 2007 kwam hij naar België om eerst de kleuren van Cercle Brugge te verdedigen en vervolgens, gedurende 2 seizoenen die van Oud-Heverlee-Leuven. Tijdens het seizoen 2010-2011 speelde Macky bij het Finse Vaasan. Voor het seizoen 2013-2014 sloot hij zich aan bij Hasselt maar geraakte niet speelgerechtigd. Nu zijn zijn papieren wel volledig inorde en heeft hij een overeenkomst getekend met Tempo Overijse.

 

Ondertussen hebben ook Bart Roelands, Jeroen Steenwegen en Thomas Charlier hun overeenkomst met Tempo Overijse verlengd.