TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Nederlandse lessen gaan opnieuw van start

Van woensdag 26 februari tot en met woensdag 2 april 2014 gaan de Nederlandse lessen voor anderstalige voetballertjes, één van de vele projecten van onze communitycel Forza Tempo, opnieuw van start. Alle jeugdspelers tussen U7 en U13 die spelenderwijs graag de Nederlandse taal beter onder de knie willen krijgen, kunnen inschrijven via eddy.stuckens@tempo-overijse.be. Inschrijven is niet verplicht, maar wenselijk om een duidelijk beeld te krijgen van het aantal inschrijvingen. Bij voldoende inschrijvingen wordt de groep opgedeeld in U7-U10 en U11-U13 en worden de lessen gegeven door twee lesgeefsters. De lessen vinden plaats op het jeugdcomplex Hagaard, telkens van 17.00 uur tot 17.50 uur.