TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Commercieel

U bent geïnteresseerd om sponsor van Tempo Overijse te worden?

mimiholvoetNeem dan contact op met onze commerciële medewerker Mimi Holvoet

Mijn professionele loopbaan heeft zich afgespeeld over een periode van 20 jaar in multinationals met Europees hoofdkwartier in de omgeving van Brussel. Hierbij heb ik gewerkt in de Marketing & Communications department. Mijn verantwoordelijkheden lagen in het verzorgen van de communicatie bij de klanten, nl. de creatie van brochures en folders betreffende de verschillende producten en/of diensten, het organiseren van evenementen, het aanwezig zijn op beurzen.

 Ik heb in deze periode bij 2 Amerikaanse bedrijven gewerkt in de sportwereld, nl. bij de sportdrank Gatorade en bij de sportkledij Russell Athletic. Hier was ik verantwoordelijk voor de volledige opvolging van onze Europese sponsorcontracten. Dit bestond in het afsluiten van het sponsorcontract tot de volledige uitwerking en opvolging tijdens het sportevenement. De meeste van deze sportevenementen waren op nationaal niveau. Zo hadden we in België onder andere de sponsoring van bepaalde voetbalclubs uit 1ste klasse, de wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik, het atletiekevent Memorial Van Damme.