sponsorsDruivels2016

Winnaars 2016

winnaars2016

Foto's editie 2011

Nieuwe samenstelling nationaal jeugdvoetbal

Het nationale jeugdvoetbal ondergaat ook voor komend seizoen weer wat wijzigingen. Gisteren werden door de KBVB de nieuwe reeksindelingen voorgesteld. Opvallende wijziging is dat, naast de elite groep van eerste klassers, nu ook de ploegen uit 2de klasse hun eigen reeks krijgen en dus onderling een competitie zullen afwerken. Hierdoor worden alle andere nationale jeugdploegen onderverdeeld in 9 reeksen van 8 ploegen. De KBVB heeft bij deze onderverdeling rekening gehouden met de geografische herkomst van de clubs en dus niet meer met de nationale ranking zoals de afgelopen 2 seizoenen.

Tempo Overijse werd ondergebracht in een reeks met Ternat, Dilbeek, Diegem, Grimbergen, Wolvertem, Waver en Anderlecht Milan.

De reeksindelingen zijn echter nog niet definitief. Tot 24 juni kunnen clubs bezwaren indienen of in onderling overleg wisselen van reeks. Pas op 26 juni wordt een definitieve beslissing genomen over de nieuwe reeksindelingen.

Ter info: Op woensdag 26 juni 2013 om 20.30 uur is er in het Begijnhofstadion een ouderinfovergadering. Meer info hier.

zomerstagekl

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.