coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Commercieel

U bent geïnteresseerd om sponsor van Tempo Overijse te worden?

mimiholvoetNeem dan contact op met onze commerciële medewerker Mimi Holvoet

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn professionele loopbaan heeft zich afgespeeld over een periode van 20 jaar in multinationals met Europees hoofdkwartier in de omgeving van Brussel. Hierbij heb ik gewerkt in de Marketing & Communications department. Mijn verantwoordelijkheden lagen in het verzorgen van de communicatie bij de klanten, nl. de creatie van brochures en folders betreffende de verschillende producten en/of diensten, het organiseren van evenementen, het aanwezig zijn op beurzen.

 Ik heb in deze periode bij 2 Amerikaanse bedrijven gewerkt in de sportwereld, nl. bij de sportdrank Gatorade en bij de sportkledij Russell Athletic. Hier was ik verantwoordelijk voor de volledige opvolging van onze Europese sponsorcontracten. Dit bestond in het afsluiten van het sponsorcontract tot de volledige uitwerking en opvolging tijdens het sportevenement. De meeste van deze sportevenementen waren op nationaal niveau. Zo hadden we in België onder andere de sponsoring van bepaalde voetbalclubs uit 1ste klasse, de wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik, het atletiekevent Memorial Van Damme.

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.