coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Willy Kumps zondagnacht overleden

Kumps WillyOnze club is één van zijn absolute steunpilaren kwijt. Willy Kumps is zondagnacht overleden. Willy stond aan de wieg van onze club, maar was voordien al actief als voorzitter van VK Tombeek en VKE Tombeek, als bestuurder van VE Maleizen-Tombeek. Hij was na de fusie ook lid van de Algemene Vergadering van Tempo Overijse.

Als voorzitter van de Sportraad van Overijse was Willy een gekende figuur in veel sportmiddens. Sport was zijn leven en hij verdedigde zijn clubs en de sportieve burgers van onze streek dan ook met hart en ziel. Voetbal was zijn passie. Hij zag al snel de noodzaak in van een fusie tussen de clubs KFC Overijse en VEMT. Hij was zonder twijfel een vurige voorstander en gebruikte al zijn kennis en invloed om deze fusie te doen slagen.

De jongste jaren sputterde de gezondheid waardoor hij de wedstrijden zelfs niet meer kon bijwonen. Willy was een geweldige kerel .. liefde voor sport en humor ..

Merci Willy …

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.