coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Christian en Johan houden velden Tempo groen

dhh21 07 18VeldenOverijse 024

U hebt het waarschijnlijk al gemerkt aan uw gazon, de aanhoudende droogte is niet meteen de beste vriend voor uw gras. Ook de hoofdvelden van Tempo Overijse hebben eronder te lijden, maar door de dagdagelijkse inzet van Christian en Johan kunnen onze jongens binnenkort trainen en spelen op een “picobello” frisgroen biljartvlak veld in topvorm.

Lees meer...

Vernieuwde raad van bestuur

Op de Algemene vergadering van 28 mei ll. werden vijf nieuwe bestuurders verkozen: Eric Vanderhoeven, Steven Allcock, Karine Gillekens, Casper Rysgaard en Dirk Verstraete.

Gerechtigd correspondent Marc Beernaert werd eveneens herkozen

Het mandaat van Roger Vercarre, Christian Denayer, Alan Pauwels, Daniël De Kock en Tom Verhaegen loopt nog 2 jaar.

TEGEL CONCEPT hernieuwt overeenkomst met TEMPO voor de volgende 3 seizoenen

IMG 1379

Tempo Overijse is zeer verheugd te kunnen melden dat ook de volgende drie seizoenen het logo van TEGEL CONCEPT zal prijken op elke training en vest die een Tempo speler draagt.

Met oprechte dank aan Ben Van Pee en dochter Bie !

Reserveer voor footdiner van 14 april

Op zaterdagavond 14 april ontvangen we Bocholt in het Begijnhofstadion. Voor de gelegenheid organiseren we een footdiner met bediening aan tafel met onderstaand menu:

Voorgerecht: Ravioli met rivierkreeft in witte botersaus

Hoofdgerecht: Lamsbout met groentenkrans of Arctic char (ridderzalm) met bearnaisesaus, Geroosterde aardappelen met rozemarijn

Desert: Cheesecake

Reservatie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 62 94 66 met vermelding van de keuze van het hoofdgerecht.

Shop online en steun onze club

safe image

Online shoppen en Tempo ermee helpen? Het kan nu via : https://trooper.be/tempo

Van elke aankoop die u doet ontvangt Tempo Overijse via Trooper.be een kleine commissie. U betaalt zelf geen EURO extra. 

Het enige wat u moet doen: Klik op bovenstaande link en kies uit de lijst de webshop waar u uw aankoop wil doen. U komt dan op de pagina van uw vertrouwde webshop terecht en kan gewoon uw aankoop doen zoals u dat gebruikelijk doet.

In de lijst heel wat bekende webshops waar je reizen kan boeken, (sport)kleding kan kopen, tickets kan aanschaffen voor pretparken, etc....

In het lijstje vind je o.a. : Coolblue, Collect & Go, Collishop, Brantano, Torfs, Booking.com, JBC, Plopsaland, Sunweb, Connections, Bellewaarde, ....en nog zoveel meer. 

Hoofdsponsor TegelConcept verwelkomt u op Batibouw

TegelConceptBatibouw

Donderdag 22 februari is Batibouw van start gegaan op de Heizel in Brussel. Je kan er ook onze hoofdsponsor TegelConcept vinden. Zij verwachten u op hun stand in Paleis 6 !

-> Facebook Pagina TegelConcept

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.