coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Overijse met tien onderuit tegen Bocholt

dhh14 04 18TempoOverijseBocholt 0334

Tempo Overijse ging zaterdagavond met de billen bloot tijdens de partij tegen het sterke Bocholt. De thuisploeg was enkel maar in de beginfase bij machte om een vuist te maken, maar na een halfuur pakte kapitein Kevin Taelemans zijn tweede gele kaart en moest vroegtijdig inpakken.

Nochtans begon alles veelbelovend voor Overijse. Maurice Weynants en Dieter Vanderelst kregen al in de openingsfase twee reuzekansen, maar de bal eindigde telkens in het decor. Pijnlijk, want het snelle uitvallen van Taelemans maakte een einde aan de dominantie van Tempo. Het was ondertussen op het kwartier ook al veel te simpel uitgespeeld. Bocholt kreeg tot ieders verbazing een vrije doorgang en Odutayo mocht ongehinderd binnentikken. Boeken toe voor de thuisploeg dat geen vuist meer kon maken. Net voorbij het halfuur was het helemaal over en uit. Bocholt lummelde maar wat aan en hoefde zelfs geen versnelling hoger te schakelen. Het was wachten tot Overijse de deur zelf openzette. En dat gebeurde bij een hoekschop waarbij Ben Didden de volle vrijheid kreeg om hard binnen te koppen.
Het scenario van de tweede helft was vrijwel identiek. Overijse kreeg zonder Taelemans geen grip op de match en moest de wet van de sterkste ondergaan. De beste thuiskans kwam er in het vierde kwartier toen bezoeker Kevin Dieme ei zo na zijn eigen doelman verschalkte.

De bezoekers lieten ook leuke dingen zien. De voorbereiding van het derde doelpunt was zo'n pareltje. De opening en de voorzet vanop rechts kwam recht uit het boekje. Lance Voorjans zette er zijn knikker tegen en de 0-3 was een feit. In de slotfase deed Voorjans zijn nummertje nog eens over. Hij trok alleen op avontuur en liet doelman Belin geen schijn van kans. Bocholt blijft met deze riante zege duidelijk in de race naar de titel. Voor Overijse resten nog twee wedstrijden waarin men nog een mooi einde aan het seizoen kan breien. 

Overijse: Belin, Dieter Vanderelst, Taelemans, Vleminckx, Bjorn Vander Elst (46' Benazzi), Claes, Delorge, Weynants, Hermans, Delogu (46' Heyvaert), Coquelle (78' Michiels).
Bocholter: Werteleers, Pellegriti, Van Den Putte, Scheelen, Didden, Dieme (78' Maes), Odutayo, Peeters (74' Wang), Voorjans (84' Ramaekers), Palmans, Vanhaen.
Doelpunten: 15' Odutayo (0-1), 36' Didden (0-2), 73' en 81' Voorjans (0-3 en 0-4)
Geel: Taelemans, Didden, Pellegriti, Coquelle, Odutayo
Rood: Taelemans

Croky Cup 2018

Oefenwedstrijden

Datum di, 14 aug 2018 Beginn 19:00
Thes Sport
Thes Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
4:2

Datum zo, 19 aug 2018 Beginn 15:00
Francs Borains
Francs Borains
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 21 aug 2018 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Houtvenne
KFC Houtvenne
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 Diegem Sport 0 0
1 Football Club Gullegem 0 0
1 KFC Eppegem 0 0
1 KFC Mandel United 0 0
1 KFC Sparta Petegem 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KSC Dikkelvenne 0 0
1 KSK Ronse 0 0
1 KVK Westhoek 0 0
1 Olsa Brakel 0 0
1 Racing Club Gent 0 0
1 RC Harelbeke 0 0
1 SCT Menen 0 0
1 Sint-Eloois-Winkel Sport 0 0
1 SK Londerzeel 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.