coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo houdt 3 punten thuis

dhh24 03 18TempoOverijseHades 0312

Tempo Overijse hield zaterdagavond de drie punten thuis tegen Hades. Het enige doelpunt in de partij viel al in de achtste minuut via Kevin Spreutels.

De heenwedstrijd was er eentje met veel animo. Overijse won toen met 2-3 na een knotsgek scoreverloop. De verwachtingen waren dus hooggespannen, maar de neutrale supporter kwam eerder bedrogen uit. Beide teams toonden veel goede wil, maar op technisch vlak was het allemaal een beetje te weinig om er opnieuw een klapstuk van te maken.

Het begon nochtans zeer veelbelovend. Scheidsrechter Deckers vergat al meteen om een strafschop te fluiten voor Overijse. Even later kreeg Hades opnieuw een zware verwittiging. Delogu stormde door de Limburgse defensie. Zijn doorbraak eindigde echter tegen doelman Gijbels. De rebound verdween nadien in hoekschop. Overijse bleef druk zetten en in de achtste minuut kreeg het opnieuw een hoekschop. De bal geraakte niet meteen weg. Delorge probeerde het eerst tevergeefs, maar Spreutels was wel bij de les en scoorde de vroege 1-0.

De thuisploeg dicteerde nadien de wet en Hades moest tijdens de rest van de eerste helft vaak noodgedwongen toekijken. Het voetballend niveau oversteeg echter het enthousiasme niet waardoor de kansen eerder schaars waren.

De tweede helft kondigde zich hoopvol aan. Bjorn Vander Elst opende met een lob die voorlangs ging en ook Hades deed zijn duit in het zakje. Meeus schilderde een vrije trap op het hoofd van Lognard die hard inkopte. De Boodt stond echter op de juiste plaats. Lognard trok nadien nog solo richting de thuisdoelman, maar werd in de sprint geremonteerd door een ijzersterke Jitse Hermans die de bal luttele meters voor de doellijn recupereerde.
De beste kans uit de wedstrijd was uiteindelijk toch nog voor de bezoekers. Meeus dribbelde zich voorbij twee verdedigers en leverde een knappe trap af die echter tegen het doelhout stuitte. Overijse kwam daar goed weg, maar bleek weinig onder de indruk. De thuisploeg bleef druk zetten en bleef constant jagen bij balverlies. Zo hield Overijse controle over de match en de vroege voorsprong die niet meer in gevaar kwam.

Tempo Overijse: De Boodt (84' Belin), Dieter Vanderelst, Taelemans, Vleminckx, Bjorn Vander Elst, Delorge, Hermans, Spreutels (69' Boulatiour), Delogu, Waite (72' Michiels), Coquelle.
Hades: Gijbels, Jacquemyn, Elens, Bloemen, Lognard (76' Ezaitouni), Meeus, Spitz, Celen, Bilican, Weeghmans, Put (46' Kinik).
Doelpunt: 8' 1-0 (Spreutels)
Geel: Delogu, Weeghmans, Elens

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.