coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo Overijse pakt verdiende zege tegen Wijgmaal

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 1507

Tempo Overijse heeft nog eens kunnen winnen van Wijgmaal. In een op momenten bitsige derby haalde Overijse het met 3-1. Een derby tussen Overijse en Wijgmaal staat altijd garant voor hevige duels en spektakel. Dat was zaterdagavond ook niet anders.

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 0163Overijse begon het best aan de partij en greep Wijgmaal meteen naar de keel. Een eerste schotje van Bjorn Vander Elst miste nog kracht en een vluchtschot van Spreutels ging naast. Wijgmaal vond niet meteen een antwoord op het verrassend snelle spel van de thuisploeg. Na 6 minuten stond de 1-0 al op het bord, nadat een ongrijpbare Bjorn Vander Elst een dieptepas van Spreutels beheerst voorbij Vervecken in doel schoot. 10 minuten later was het opnieuw prijs voor Overijse. Heyvaert veroverde de bal na een correcte tackle op Pouckens en schoot daarna met precisie de 2-0 tegen de netten.

Overijse nam wat gas terug en de bezoekers knokten zich terug in de wedstrijd. Veel kansen leverde dat in eerste instantie niet op. Op het halfuur kon Da Silva wel profiteren van een blunder in de thuisverdediging. De snelle aanvaller ging alleen op de Boodt af en werkt beheerst af in de verste hoek. Tempo had het wat moeilijk en Wijgmaal rook de gelijkmaker. Die kwam er niet en de beste kans voor de rust was nog voor de thuisploeg. Dieter Vanderelst kon een hoekschop net niet binnentikken.

hans2Na de koffie werd de wedstrijd iets bitsiger en ergerden vooral de bezoekers zich aan de beslissingen van scheidsrechter Krieken.  Overijse controleerde en probeerde via de counter om het beslissende derde doelpunt te maken. Net na het uur zette Vander Elst zich door op links en bediende Claes die nipt overschoot. Even later besloot de wederoptredende Benazzi naast. Het spel ging nu goed op en neer, maar in de zone van de waarheid stokte het telkens voor beide ploegen. Met nog een kwartier op de klok moest Wijgmaal met 10 verder nadat Boogaerts op 5 minuten tijd tweemaal geel kreeg. Wijgmaal zette nog alles op alles om minstens een punt uit de brand te slepen, maar diep in blessuretijd nam Bjorn Vander Elst alle twijfels weg met zijn tweede van de avond.

 

Tempo Overijse: De Boodt, D. Vanderelst, Taelemans, Vleminckx, B. Vander Elst, Claes ‘67’ Benazzi), Heyvaert, Delorge, Weynants (89’ Hermans), Spreutels (88’ Beckers), Coquelle

Wijgmaal: Vervecken, Bammens, Boogaerts, Poukens, Stockx (77’ Stockx), Fannes, Colson, De Donder, Weuts (81’ Goedeweeck), Da Silva Junior, Kempeneers

Doelpunten: 6’ B. Vander Elst (1-0), 16’ Heyvaert (2-0), 30’ Da Silva (2-1), 90’+4’ B. Vander Elst (3-1)

Geel: Heyvaert

Rood: Boogaarts (2x geel)

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.