coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo wint vlot laatste wedstrijd

dhh30 04 17TempoOverijseSpouwen 0123

Tempo Overijse heeft het afgelopen kwakkelseizoen nog enige glans gegeven met een zware 4-0 overwinning tegen een onnoemelijk zwak Spouwen Moppertingen.

De thuisploeg had er vanaf de eerste minuut erg veel zin in en drukte de tegenstander constant op eigen helft. Dieter Charlier kreeg de eerste kans van de match. De flankspeler draaide een scherpe zwieper net over de kooi van Tom Grootaerts die voor een loodzware opdracht stond. De doelman van Spouwen Mopertingen was trouwens zowat de enige speler binnen de defensie die tenminste probeerde om de Overijsese furie af te stoppen. De verdediging zelf kwam de hele wedstrijd overal en alle kanten te laat.

Benazzi was de gevaarlijkste man bij Overijse. De aanvaller knalde driemaal raak. Hij warmde even op met een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel, maar nadien stond er geen maat meer op de goalgetter. De drie doelpunten waren telkens een kopie van elkaar. De verdediging werd volledig uit verband gespeeld door snel afwisselend aanvallend werk van de thuisploeg waardoor Benazzi telkens opnieuw alleen voor Grootaerts kon opduiken. Driemaal moest de goalie zich gewonnen geven. Benazzi zorgde op het halfuur voor de 1-0 en scoorde zijn tweede op slag van rust. Dat was meteen ook de genadestoot voor Spouwen Mopertingen dat als losgeslagen wild uit de kleedkamer kwam. Luttele seconden na de start van de tweede periode werd het moeiteloos 3-0 dankzij de afscheidnemende Kevin Janssens. De thuisploeg trok het gashendel nog maar eens open en kreeg een resem kansen. De knapste stond op naam van Weynants die perfect de diepte werd in gestuurd door Benazzi. Didier Haenen kon in extremis de bal nog van de lijn keren. Anthony Benazzi maakte het dan maar na het uur zelf af met zijn derde van de namiddag.

De thuisploeg eerde nadien nog de vertrekkers met een applausvervanging waardoor de bezoekers dan toch nog wat kansjes bij elkaar konden krasselen. Dries De Boodt bleef ook tijdens de feestelijkheden echter waakzaam al had hij bij de poging van Geurts wel de hulp nodig van het doelhout. Het bleef 4-0, een triest einde voor Spouwen Mopertingen en een schrale troostprijs voor Overijse op het einde van een allesbehalve sterk seizoen.

Tempo Overijse: De Boodt, Loenders (65' Fariat), Taelemans, Buyuk (74' Michiels), Janssens (68' Claes), Delorge, Weynants, Hermans, Charlier, Benazzi, Coquelle.
Spouwen Mopertingen: Grootaers, Kerstenne, Berger (41' La Mantia), Wang, Dingenen, Timmermans, Voorjans (81' Koopman), L'Ortye, Didden (63'Farssi), Geurts, Haenen.
Doelpunten: 29' en 45' Benazzi (1-0 en 2-0), 46' Janssens (3-0), 71' Benazzi (4-0)
Geel: Geurts, Timmermans

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 21 okt 2017 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
R. Cappellen FC
R. Cappellen FC
-:-

Datum za, 28 okt 2017 Beginn 20:00
Thes Sport
Thes Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 05 nov 2017 Beginn 14:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 KVV Vosselaar 7 16
2 Spouwen-Mopertingen 7 16
3 Thes Sport 7 15
4 KOSC Wijgmaal 7 15
5 KVK Tienen 7 15
6 RC Hades 7 12
7 R. Cappellen FC 7 11
8 K Bocholter VV 7 10
9 KFC Duffel 7 8
10 SC City Pirates 7 8
11 K. Sporting Hasselt 7 7
12 TEMPO Overijse 7 6
13 KFC Zwarte Leeuw 7 5
14 Hoogstraten VV 7 5
15 FC Turnhout 7 5
16 KFC Sint-Lenaarts 7 4

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.