coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Oscar Waite : “Wil niet gewoon de youngster zijn”

dhh24 03 18TempoOverijseHades 0383

Tempo Overijse knoopte zaterdag opnieuw aan met een overwinning, ondanks de afwezigheid van een paar ervaren spelers. Trainer Kris Goris moest noodgedwongen opzoek naar oplossingen en kwam uit bij de jonge Oscar Waite, die een week eerder goed inviel op Spouwen.

“Ik was een beetje verrast dat ik vandaag mocht starten. Tegen Thes viel ik net naast de selectie, maar vorige week mocht ik wel al invallen op Spouwen. Begin deze week kreeg ik dan de melding van de trainer dat ik permanent word opgenomen in de A-kern,” legt Waite uit. “Plots gaat het dus snel voor mij, maar ik ben enorm blij dat ik die kans krijg. Het is natuurlijk wel een hele aanpassing om plots in een kleedkamer terecht te komen met allemaal kleppers. Maar ik ben goed opgevangen en krijg heel veel steun van de oudere spelers. Ik pas mij in het algemeen ook vrij snel aan en hoop dan ook heel wat ervaring op te doen. Het geeft alvast veel hoop naar volgend seizoen toe. Ik zal mij altijd 200 procent geven. Ik wil niet alleen een youngster zijn in de ploeg, maar ik wil mij ook tonen en graag zoveel mogelijk spelen.”

“In de wedstrijd was het de eerste twintig minuten wel wat moeilijk voor mij en moest ik mijn draai nog wat vinden. Het spel gaat hier uiteraard veel sneller dan bij de beloften. Ook tactisch is het helemaal anders. Na die aanpassingsperiode ben ik toch beter in de wedstrijd gekomen. Ik speelde mee op het niveau van de ploeg en mag toch tevreden terugblikken van mijn debuut.

Onze eerste helft was over het algemeen wel goed, maar na de rust hadden we het toch moeilijk. We misten met Heyvaert en Claes toch twee belangrijke spelers op het middenveld en ik denk dat ons dat wel wat parten heeft gespeeld. Ook na het uitvallen van Spreutels hadden we vooraan geen echt aanspeelpunt meer. De lange ballen kwamen even snel weer terug. Toch toonden we heel wat wilskracht en discipline en heeft onze verdediging goed werk verricht.”

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.