coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Kris Goris: "Opnieuw aanknopen met zege"

dhh10 03 18TempoOverijseThesSport 1193

Tempo Overijse ontvangt vanavond het Limburgse Hades. Tijdens de heenwedstrijd won Overijse in extremis de wedstrijd, wat het begin inluidde van een mooie periode. Na de recente nul op zes wil coach Kris Goris opnieuw aanknopen met een zege.

“Die wedstrijd op Hades blijft voor mij één van de meest memorabele wedstrijden die ik hier bij Overijse al meegemaakt heb”, zegt Goris. “Nadat we ruim 70 minuten de wet dicteerde en 0-2 voorstonden, kregen we diep in blessuretijd toch nog het deksel op de neus. Maar toen viel toch nog de winninggoal van Coquelle en volgde een enorme vreugde uitbarsting. Het was ook de eerste wedstrijd dat we het nieuwe systeem hanteerde met onze ruit op het middenveld. Dat was toen voor vele ploegen een verrassing. Dat verrassingseffect is nu wel weg, maar toch moeten we in staat zijn om vanavond die wedstrijd te winnen. We zullend dan wel uit een ander vaatje moeten tappen dan in die eerste helft vorige week in Spouwen. Daar begonnen we veel te laks aan de partij en slikte daardoor twee doelpunten.”

“We spelen voor eigen volk en dan kunnen we ook nog iets meer. We moeten vanavond vooral uitgaan van onze eigen sterkte. Afgaande van hoe er getraind wordt denk ik wel dat iedereen nog wil winnen en nog wat punten wil pakken. We zijn gered en van uitbollen is geen sprake. We spelen het spel eerlijk en zullen de resterende wedstrijden met onze sterkste ploeg aanvatten. Daarin is nu ook plaats voor de jonge Oascar Waite die vorige week een sterke invalbeurt maakte. Door de schorsing van Claes en de blessure van Heyvaert is De kans groot dat hij aan de aftrap verschijnt.”

De coach van Tempo is ook blij met het verloop van de transferperiode. “We hebben de meeste spelers kunnen houden en onze verdediging en middenveld zijn toch versterkt. We zoeken wel nog een diepe spits. In overleg met de voorzitter doen we dat grondig zonder over één nacht ijs te gaan.”

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 16 sept 2018 Beginn 15:00
KFC Eppegem
KFC Eppegem
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
-:-

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 3 9
2 SCT Menen 3 7
3 KFC Eppegem 3 7
4 KFC Mandel United 3 7
5 KVK Westhoek 3 6
6 KFC Sparta Petegem 3 5
7 Racing Club Gent 3 4
8 Sint-Eloois-Winkel Sport 3 4
9 KSK Ronse 3 4
10 Olsa Brakel 3 3
11 TEMPO Overijse 3 3
12 Football Club Gullegem 3 3
13 KSC Dikkelvenne 3 3
14 SK Londerzeel 3 2
15 RC Harelbeke 3 0
16 Diegem Sport 3 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.