coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Vander Elst: "Groei stilaan terug naar beste niveau"

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 1428

Bjorn Vander Elst was één van de uitblinkers bij Tempo Overijse in de gewonnen derby tegen Wijgmaal. De spits scoorde voor het eerst dit seizoen twee doelpunten en daar was hij ook enorm blij mee. “Ik ben na mijn blessure nooit echt de oude geworden. Maar na wat ik vandaag heb laten zien mag ik toch maar zeggen dat ik stilletjes aan terug op mijn niveau aan het geraken ben. Die twee doelpunten doen dan ook enorm deugd.”

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 0109

“Ik vind dat we de afgelopen weken heel goed getraind hebben, ondanks de slechte staat van de velden. Als je dan ziet wat we vandaag op de mat hebben gebracht, een beetje onverwacht toch, dan was het toch wel goed. Ik hoop in de toekomst dat het zo blijft."

"Het doet heel veel deugd dat we eindelijk eens hebben kunnen winnen van Wijgmaal. We waren er echt op gebrand om die overwinning hier thuis te pakken en om dat zeker ook te doen met mooi voetbal en dat is ons toch wel gelukt denk ik.”

“Wijgmaal is een ploeg die er de volle 90 minuten blijft voor gaan en dat is ook gebleken nadat we vrij snel 2-0 op voorsprong kwamen. We hadden het even moeilijk en kregen de aansluitingstreffer te slikken. Maar de kopjes zijn niet naar beneden gegaan en we zijn er blijven voor strijden tot het einde. Na die tegengoal zijn we eigenlijk ook nooit echt meer in de problemen gekomen. Na de rust wouden we dat resultaat ook vasthouden en proberen om een derde doelpunt te scoren vanuit de omschakeling. We wisten dat die kansen zouden komen, al duurde het uiteindelijk toch nog tot de laatste minuut om dat derde doelpunt te scoren. We kregen toch wel een paar hoekschoppen en daar had er toch eentje van moeten binnen zijn.”

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 0745“Voor de buitenwereld was er misschien twijfel of we vandaag wat zouden kunnen rapen, maar wij hebben daar nooit aan getwijfeld. Wij hebben de nodige kwaliteit in de groep en mogen zeker nooit aan onszelf twijfelen. We hebben vandaag bewezen dat we goed voetbal kunnen brengen, maar het moet er gewoon uitkomen. Ik hoop dat we nu ook eens een echte reeks kunnen neerzetten. Met de ploegen die we de komende weken moeten bekampen, moet dat zeker in mogelijk zijn. Hopelijk kunnen we dan eindelijk de aansluiting met de top vinden en nog voor een mooi seizoenseinde zorgen”, besluit Vander Elst.  

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.