coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo ontvangt zwarte beest Wijgmaal

dhh9 12 17TurnhoutTempoOverijse 0014

Tempo Overijse krijgt vanavond met Wijgmaal meteen een moeilijke klant op bezoek in de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. Wijgmaal wordt immers beschreven als hun zwarte beest en dat was de afgelopen jaren ook te zien aan de uitslagen.

"We krijgen inderdaad meteen een tegenstander die kan tellen", zegt coach Kris Goris. "Vooral door de mensen van Wijgmaal wordt deze wedstrijd bestempeld als de match van het jaar. Ik ben er ook nog 6 jaar trainer geweest en ken nog veel mensen van de club. Het zal zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden, vooral ook omdat de voorbereiding op het tweede deel van het seizoen niet echt optimaal is verlopen."

"Na de laatste wedstrijd voor de winterstop hebben we nog een weekje doorgetraind en tussen kerst en nieuwjaar was er dan wat rust. Op 2 januari hebben we de trainingen hervat. Een paar spelers waren echter ziek, zodat zij pas deze week zijn kunnen aansluiten. Ook de slechte weersomstandigheden en het trainingsveld dat er zeer zwaar bijligt heeft ons geen goed gedaan. Maar goed, de oefenwedstrijd van vorige week tegen OHL heeft ons wel wat bijgebracht. We hebben daar in de eerste helft heel veel achter de bal moeten hollen en dat bleek dan wel de beste training te zijn", lacht Goris.

De komende weken zullen belangrijk worden voor Tempo Overijse met wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten. "De resultaten daarvan zullen voor ons het vervolg van het seizoen bepalen. Gaan we nog een rustig seizoen kunnen beleven of wordt het vechten tegen de degradatie", vraagt Goris zich af.

"Vanavond wordt het in ieder geval al wat puzzelen in de verdediging en dan vooral op links. Michiels heeft last van een spierscheurtje in de lies, Hermans is ziek en Bergiers werd afgelopen week na darmklachten geopereerd aan de appendix. Veel opties voor die positie heb ik niet meer. Over het aanvallend compartiment heb ik dan weer niet te klagen. Daar zitten we momenteen in een luxepositie en is iedereen fit. Met de terugkeer van Benazzi hebben we een extra troef in handen. Ik ben aangenaam verrast over zijn inzet, motivatie en schitterende mentaliteit. We gaan er voor strijden en zullen ons niet zomaar gewonnen geven."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.